Dnes je 29.6.2016  Hlavní stránka - Calla | Energetika | Ochrana přírody | Doprava | Ekoporadenství | Zpravodaj Ďáblík | Atlas OZE 

Víte, že ...
Jako jeden z mála našich ptáků hnízdí břehule v norách, které si samy vyhrabávají. Hnízdní nory bývají necelý metr hluboké, vzácně však mohou měřit i více metrů. Další zajímavosti »

Facebook Profil Cally na Facebooku

Warning: mysql_connect(): No route to host in /data/www/htdocs/calla.ecn.cz/piskovny/include/conn.php on line 2